Spoštovani, vljudno vas vabimo na nadaljevalno izobraževanje za mediatorje, ki bo potekalo online (na daljavo).

ALENKA KLEMENČIČ: Mediacija po Družinskem zakoniku

Družinski zakonik, ki se je začel uporabljati 15. 4. 2019, prinaša številne novosti, ki jih bomo obravnavali na nadaljevalnem izobraževanju. Mediacija lahko poteka pred, med in tudi po zaključenem sodnem postopku, zato se bomo podrobneje seznanili z vsako od predvidenih možnosti. Posebno pozornost bomo novostim DZ in na praktičnih primerih namenili tudi pisanju osnutkov sporazumov.

Izobraževanje bo potekalo preko Zoom aplikacije v sredo, 4.11.2020 od 16.00- 19.00

Udeleženci prejmejo potrdilo o udeležbi na nadaljevalnem izobraževanju za mediatorje v obsegu 4 pedagoške ure.

CENA:

Za člane DMS: 40,00 € ( ki imajo plačane zapadle članarine)

Za nečlane DMS: 55,00 € ( in člane DMS, ki nimajo plačanih zapadlih članarin)

DMS ni zavezanec za DDV.

Prijave sprejemamo na mail  Društva mediatorjev Slovenije  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na spletni prijavnici. ( brez CV-ja).

ALENKA KLEMENČIČ

Alenka Klemenčič je na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani diplomirala leta 1991, pravniški državni izpit pa je opravila leta 1993. Večino poklicne poti deluje v sodstvu, sprva kot strokovna sodelavka na gospodarskem oddelku Okrožnega sodišča v Ljubljani. Po izvolitvi v sodniško funkcijo v letu 2000 je sodila v kazenskih in civilnih zadevah na Okrajnem sodišču v Ljubljani, od leta 2008 pa sodi v družinskih zadevah na Okrožnem sodišču v Ljubljani. Z mediacijami se ukvarja od leta 2007. Kot trenerka za izobraževanje mediatorjev sodeluje na izobraževanjih pri Društvu mediatorjev Slovenije. Je soavtorica priročnika Mediacija v teoriji in praksi, sodeluje pa tudi pri pripravi pravnih podlag za mediacijske centre. Kot gostujoča predavateljica na povabilo Pravne fakultete Univerze v Ljubljani predava študentom drugega letnika pri predmetu Družinsko pravo na temo posebnosti mediacij v družinskih zadevah.

 

Vabljeni.

Mag. Gordana Ristin

predsednica Društva mediatorjev Slovenije

 

 

Prijavnica na izobraževanje

ALENKA KLEMENČIČ: Mediacija po Družinskem zakoniku - ONLINE

Če je plačnik podjetje/organizacija, obvezno vpišite celoten naslov in DŠ, ter označite ali je plačnik zavezanec za DDV.
Oddajte kratek življenjepis ali naložite datoteko.
Ni izbrane datoteke