Spoštovani, obveščamo vas, da vam ponujamo dodatni termin.

Spoštovani, vljudno vas vabimo na nadaljevalno izobraževanje za mediatorje, ki bo potekalo online ( na daljavo).

RUDI TAVČAR: Pogajanja II.: Taktike, ki jih uporabljajo stranke v pogajanjih

BATNA: iskanje najboljše alternative.

V pogajanjih, ki so del mediacijskega procesa, stranke pogosto uporabljajo različne taktike s katerimi želijo vplivati na drugo stran, pa tudi na mediatorja. Tako bomo pregledali različne načine, kako si stranke – včasih spontano, včasih pa načrtno - želijo izboljšati svojo pozicijo od ekstremnih zahtev, groženj, do iskanja zaveznikov in zavajanja druge strani. Prepoznavanje taktik je pomembno tudi zato, da mi kot mediatorji ne podležemo kateri od njih in nehote začnemo »navijati« za eno od strank. Poleg tega bomo preigrali tudi nekaj načinov, kako stranki pomagamo, da trezno ovrednoti svoje alternative in ugotovi, kaj je njena BATNA, ter da se na tej osnovi tudi trezno odloči. Tako pri taktikah kot pri analiziranju alternativ bomo odigrali praktičen primer.

Izobraževanje bo potekalo preko Zoom aplikacije v ponedeljek, 22.11.2021 od 16.00- 19.00

Udeleženci prejmejo potrdilo o udeležbi na nadaljevalnem izobraževanju za mediatorje v obsegu 4 pedagoške ure.

CENA:

Za člane DMS: 40,00 € ( ki imajo plačane zapadle članarine)

Za nečlane DMS: 55,00 € ( in člane DMS, ki nimajo plačanih zapadlih članarin)

DMS ni zavezanec za DDV.

Prijave sprejemamo na mail Društva mediatorjev Slovenije Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na spletni prijavnici spodaj. ( brez CV-ja).

RUDI TAVČAR

Diplomirani psiholog, MBA – magister managementa, Imago partnerski terapevt. Aktiven mediator na več sodiščih in v lastnem Zavodu Mirabi. Je ustanovni član Društva mediatorjev Slovenije. Od ustanovitve je bil dva mandata podpredsednik ter je v društvu skrbel za organizacijo izobraževanj. Je ustanovni član Društva za Imago terapijo Slovenije. Poslovno kombinira bogate managerske in podjetniške izkušnje svojih prejšnjih zaposlitev (Gorenjski tisk, GZS, Gral Marketing…) s terapevtskim znanjem. Aktiven je pri vodenju izobraževanj s področja mediacij, poslovnih pogajanj, komuniciranja, reševanja konfliktov v skupinah, upravljanja s spremembami, gradnji učinkovitih skupin, uravnavanja poslovnega in zasebnega življenja. Z mag. Gordano Ristin sta vodila train the trainers program za izobraževanje trenerjev za mediatorje. V letu 2007 je 2008 sodeloval v prvi in uspešni okolje varstveni mediaciji Tenetiše. Za založbo Planet GV je napisal knjigo Psihologija pogajanj – Kako doseči kar želite in obenem ohraniti odnos (oktober 2007, april 2010, maj 2013). Je soavtor priročnika za mediatorje Mediacija v teoriji in praksi (DMS, 2011) in Učbenika za kolektivna pogajanja (GZS 2014).

Vabljeni.

Mag. Gordana Ristin

predsednica Društva mediatorjev Slovenije

RUDI TAVČAR: Pogajanja II.: Taktike, ki jih uporabljajo stranke v pogajanjih- nov termin

Če je plačnik podjetje/organizacija, obvezno vpišite celoten naslov in DŠ, ter označite ali je plačnik zavezanec za DDV.
Oddajte kratek življenjepis ali naložite datoteko.
Ni izbrane datoteke

 

Prijavnica na izobraževanje

RUDI TAVČAR: Pogajanja II.: Taktike, ki jih uporabljajo stranke v pogajanjih- nov termin

Če je plačnik podjetje/organizacija, obvezno vpišite celoten naslov in DŠ, ter označite ali je plačnik zavezanec za DDV.
Oddajte kratek življenjepis ali naložite datoteko.
Ni izbrane datoteke